PD Recherche: alimentatie & onderzoek
Foto PD-recherche met betrekking op pagina onderwerp

Partner-alimentatie onderzoek 

Misschien hoort u in het geruchtencircuit dat uw ex-echtgeno(o)t(e) samenleeft met een nieuwe partner, een feit dat uw partneralimentatie-verplichting zou kunnen opheffen. U krijgt hier een naar gevoel van. Wij kunnen dit gevoel bij u wegnemen: 

  • Wij hebben de kennis en de tools om vast te stellen of een tip met betrekking tot uw partner-alimentatie of uw vermoeden wel of niet een waarheidsgehalte heeft.
  • Tijdens dit partner-alimantatie onderzoek observeren wij enige tijd de woning van uw ex-partner;  Daarna gaan we op een even doeltreffende alsmede unieke manier aantonen tijdens dit partner-alimentatie onderzoek dat er een affectieve relatie is en dat er wordt "samengeleefd" als waren zij gehuwd" (artikel 160 BW);

Als nu uit ons partner-alimentatie onderzoek blijkt, dat het inderdaad geruchten waren en dat uw ex-echtgeno(o)t(e) gewoon haar broer een tijdje in haar woning had, hebt u in ieder geval duidelijkheid.  Als uit ons partner-alimentatie onderzoek blijkt dat er wel wordt samengewoond. Wat dan? 
Van onze waarnemingen wordt een panklaar rapport opgemaakt, dat in een procedure tot vermindering of beëindiging van de opgelegde partner-alimentatie kan leiden.

Bij partner-alimentatie onderzoek is PD Recherche het prive-recherchebureau met het uniek concept waardoor uw partner-alimentatieverplichting kan verminderen.

PD Recherche heeft in samenwerking met een jurist, die tevens registerinfomaticus en universitair docent is, een uniek concept ontwikkeld met betrekking tot een partner-alimentatieonderzoek. Voor meer informatie over dit partner-alimentatieonderzoek vult u het informatieformulier in of belt u naar 0548 51 89 90